Image
 
Image

ZVEZDAN SLAVNIĆ PONOVO JAVNO PONIZIO ANĐELU ĐURIČIĆ! Priznao da je imao odnose sa njom na silu, sve ispričao MajiZvezdan Slavnić poverio se Maji Marinković rekavši da je jedva imao odnose sa svojom bivšom devojkom Anđelom Đuričić, koju je tom izjavom ponovo ponizio javno.

Zvezdan Slavnić u šestoj sezoni rijalitija "Zadruga" prevario je svoju dugogodišnju partnerku Anu Ćurčić sa 23 godine mlađom Anđelom Đuričić koju je nedavno prevario sa Majom Marinković. Slavnić svakodnevno iznenađuje javnost izjavama na račun svoje bivše partnerke Anđele, pa je tako bilo i ovaj put. Naime, Maja Marinković i Zvezdan Slavnić raspričali su se tokom emisije "Gledanje snimaka", a tema su bili intimni odnosi.

 

 

Međutim, nije se radilo o njihovom odnosu, već Majinom sa Bilalom Brajlovićem i Zvezdanovom sa Anđelom Đuričić. - Ne znam kako si mogla - prokomentarisao je Zvezdan kojem nije bilo jasno kako je Maja bila intimna sa Bilalom. Maji sa druge strane nije bilo jasno kako je on mogao da bude intiman sa Anđelom Đuričić. Ne znam kako si ti mogao - uzvratila je Maja. Pravi šok usledio je kada je Slavnić izjavio da je jedva bio intiman sa Anđelom, a ovom izjavom ponovo je ponizio svoju bivšu partnerku. - Ja jedva, ali ja nisam folirao. Ja sam muško - rekao je Slavnić.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI