Image
 
Image

ZVEZDAN GAĐAO ANU KLUPOM! Zadrugom se prolamala VRISKA, Slavnić uputio BRUTALNE pretnje! JEZIVE SCENE U BELOJ KUĆI!



Zadrugar Zvezdan Slavnić je sinoć gađao klupom svoju bivšu nevenčanu suprugu Anu Ćurčić, ali ga je pripadnik obezbeđenja munjevitom reakcijom prišao sa leđa i sprečio Slavnića da je pogodi!

Zvezdan i Ana se u rijalitiju svakodnevno svađaju, a sinoć je situacija izmakla kontroli. Slavnić, koji je već poznat kao neko sa kratkim fitiljem, prišao je Ćurčićevoj usred emisije "Pitanja gledalaca" tako što se popeo na sto i hodao po njemu sve do mesta gde je ona sedela, a kada ga je videla iznad glave, skočila je i pobegla u ćošak.

 

 

Međutim, Zvezdan je tada sišao sa stola, zgrabio klupu i pokušao da gađa Anu, ali ga je pripadnik obezbeđenja.

 

 

- Ne možeš da radiš to, samo kažem. Ne možeš tako pokvareno da me hvataš sa leđa! Znaš? To ne možeš da radiš! To ne možeš da radiš tako, jer bi te do sad već bacio! Ne možeš da me guraš! Mogao sam da te bacim dole kao go*no! Ispred mene staneš i uhvatiš me, ali me ne vučeš dole! Aj za*ebi se! Mogao si i napred da me uhvatiš! - pametovao je Zvezdan obezbeđenju koje ga je sprečilo da pogodi klupom bivšu ženu.

 

 

Slavniću su odmah pritrčali Mića i Miljan kako bi ga smirili, ali nisu imali uspeha. Zvezdana su izveli iz Bele kuće, a on je sa vrata uputio Ćurčićevoj pretnje.

 

- Evo ti, gledaj! Na televiziji si! A zamisli kakav ću napolju da budem! Samo se igraj! Samo se igraj sa mnom! - urlao je Slavnić.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI