Image
 
Image

ŽENA DARKA LAZIĆA IZGUBILA BEBU?Danima je trpela bolove: "Komplikacije u tom periodu trudnoće NISU RETKE, to je RIZIK"



Iako je Darko Lazić demantovao da mu je izabranica Katarina Stojanović trudna, mediji spekulišu da je ipak bila u drugom stanju, a sada su se pojavile najnovije informacije - da je izgubila bebu.

Katarina je, naime, danima navodno trpela velike bolove u predelu stomaka, a posle pregleda i urađenih analiza konstatovano je da mora hitno na operaciju, prenosi Republika. - Katarina se Darku žalila čim su se vratili iz Dubaija, gde su nekoliko dana bili na odmoru. To im je ujedno bio mini medeni mesec posle tajnog venčanja.

 

 

Tamo je sve bilo u redu, nikome nisu pričali o trudnoći jer je sve bilo sveže, a po povratku u Srbiju počeli su problemi - priča na početku upućen izvor blizak paru. Katarina je prvo mislila da se otrovala hranom dok nije bila u zemlji, ali je shvatila da ima problem drugačije prirode, prenosi Republika.

 

- To im je mnogo teško palo, Darko je zvao samo majku Branku da joj javi jer je ona jedna od retkih koja je znala da je Katarina uopšte u drugom stanju. Počeo je da plače, ali je doktor objasnio da komplikacije u tom periodu trudnoće nisu nimalo retke i da je to rizik koji uvek postoji. Kad se sve završilo, Lazić je Kaći predlagao da ponovo negde otputuju da bi skrenula misli jer je bila utučena, ali ona nije htela - zaključuje sagovornik, kako prenosi Republika.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI