Image
 
Image

За прв пат во Македонија… WOOW MUSICНудиме комплетно решение и снимање кавери со дозвола за легална обработка и нивна публикација на интернет

Соработуваме со познати продуценти, композитори, аранжери и текстописци

  • Регулирани комплетни авторски права за легално емитување
  • Изработка на музика/аранжмани и професионално студиско снимање на вокали, микс и мастеринг
  • Снимање видео спот и фотосесија на една локација по Ваш избор (студио, природа, клуб, ресторан)
  • Дигитална дистрибуција на повеќе од 350 најголеми светски стриминг и даунлоуд платформи (YouTube, Apple Music, Spotify...)
  • Изработка на рекламни клипови за социјалните мрежи (Instagram, Facebook и YouTube Story, TikTok итн.)
  • Маркетинг на сите наши социјални мрежи (Pink Radio, Јужен Ритам, Pink Клипови кои бројат вкупно над 1.5 милиони следбеници)

Од 1 Јуни до 31 Декември 2024
30% попуст на секој нов ковер

За сите информации:
+389 70 389 620 (Мендо)

 

www.woowmusic.com


Нашата работа:


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI