Image
 
Image

"VOLEO BIH DA SE OSTVARIM U ULOZI OCA" Dejan Dragojević otvorio dušu o Jovani: Pričali smo o deci, imamo ime za devojčicuDejan Dragojević već nekoliko meseci uživa u vezi sa devojkom Jovanom, a sada je po prvi put otkrio da bi želeo da ima decu sa njom.

- Voleo bih da se budem u ulozi oca. Nije mi toliko bitna uloga mladoženje. Papir, kao papir. Ne daje ti nikakvu garanciju ni za šta. Dete je već druga stvar. Jovana je baš osoba za to. Mimo svega je, sa njom sam se vratio u normalnu vezu kakvu sam imao pre rijalitija - priča Dejan i dodaje:

- Pričali smo o deci. Imam ime za žensko dete, koje neću da kažem. Ime je iz poznate serije, gledao sam je pre 13 godina i tada sam rekao moja ćerka će se tako zvati. Ne postoji bolje i zvučnije ime. Ne bih bio strog tata, ali bih bio težak. I po prirodi sam takav. Sve to mora biti kako sam zamislio. Dete mora da me sluša - ističe Dragojević.

Podsetimo, Dejan se u februaru ove godine razveo sa bivšom suprugom Dalilom Dragojević sa kojom je bio u braku pet godina.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI