Image
 
Image

U OVOJ RASPALOJ KUĆI ODRASLA JE SEKA ALEKSIĆ: Nije imala WC ni šporet, spavala je na strunjači, kupala u KORITU, a onda se selom provozala u BESNIM KOLIMASvetlana Seka Aleksić, sada uživa u luksuznom životu, ali nekada nije bilo tako.

Ona je detinjstvo, nakon što je pobegla iz ratom zahvaćenog Zvornika, provela u bedi, u selu Lipolist pokraj Šapca.Ekipa Kurir Starsa posetila je ovo mesto koje, kako kažu meštani, Seka nije zaboravila.

Njene nekadašnje komšije za pevačicu, koja se izdigla iz blata i radom stekla sve ono što danas ima, imaju samo reči hvale.

Prema priči starijih meštana, pevačicina majka Ibrima baš se mučila tokom odgajanja Seke i njenog brata. Oni su se zbog nemaštine često selili, a najduže su se zadržali u jednoj maloj, oronuloj kući.

{reklama}

- Seka je s porodicom prvo živela u jednoj sobi u školskom dvorištu koje više nema, potom kod mog komšije u dvorištu, a onda su se preselili u ovu malu kuću

- rekao nam je jedan stariji čovek koji je zamolio da mu se ne objavljuje ime i pokazao nam njen nekadašnji dom.

- Nije imala novca, ali je ipak uvek bila raspoložena. Svi su je voleli. Seka je bila dobar đak i uvek je volela da peva. Svima je drago što je uspela u životu. Zaslužila je sve najlepše jer se njena majka dosta namučila u životu s decom i mužem koji je voleo da popije. Njen pokojni otac Milorad se odselio u Loznicu - kaže on.

Pevačica je pre četiri godine posetila svoje selo jer je želela da kupi jedan kafić.

- Videli smo je u belom "mercedesu". Čuli smo da se raspitivala za jedan kafić koji je planirala da kupi, ali na kraju ga nije uzela. Znam da je želela da ima nešto svoje, a inače je ranije dosta pomagala ljudima koje poznaje ceo život -
kaže konobar iz lokalnog bara koji nije hteo da se slika niti da mu se ime pominje u novinama.

U selu smo saznali da je Ibrima nakon što se razvela započela život s izvesnim Nedeljkom Ignjatovićem.

- Seka je s porodicom u kući pokojnog Nedeljka živela tri godine. Znam da je bila dobro i poslušno dete. On ju je vozio u Zvornik i Loznicu kada je snimala ploče i imala gostovanja. Dosta joj je pomagao. Kada se njena majka rastala sa od njega, i Seka je otišla. Nije mu bila na sahrani jer mislim da nije ni znala da je preminuo -
rekli su nam u Lipolis.

Pevačica danas uživa u luskuzu u Staroj Pazovi koji je sama mukotrpnim radom i trudom stekla. Porodica je njena najveća sreća, a najveću sreću osetila je kada je rodila sina Jakova sa suprugom Veljkom Piljikićem.

Photo Gallery


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI