Image
 
Image

"Tražili su mu novac i izvadili nož" NAPADNUT SIN (15) VIKI MILJKOVIĆ: "U šoku sam, sreća je što je Andrej sportista"Sina pevačice Viki Miljković, Andreja (15), danas u popodnevnim časovima napala je grupa od tri migranta.

Prema rečima poznate pevačice ovu informaciju dobila je od supruga Tašketa, dok se nalazila na snimanju emisije "Zvezde Granda".

- Nisam mogla da verujem da će se tako nešto dogoditi. Taške me je pozvao i ispričao šta se desilo, iskreno ostala sam u šoku - kaže za "Blic" Viki i opisuje šta se sve desilo:

- Andrej se vraćao sa treninga i grupa od troje migranta ga je napala. Prišli su mu i na engleskom uzvikivali da im da novac, a pošto on to nije želeo da uradi, jedan od njih je izvadio nož, a u tom trenutku Andrej je krenuo da trči u pravcu salona Beograda na vodi. Čim je utrčao u zgradu i rekao ljudima u prostoriji šta se desilo, obezbeđenje je izašlo napolje i oteralo migrante - objašnjava pevačica.

- Sreća je što je Andrija aktivni sportista i mogao je da im pobegne. Zamislite da se ovakva stvar desi nekom ko nije fizički spreman - ističe Miljkovićeva.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI