Image
 
Image

TELO LEPE ALBANKE NAĐENO ZAZIDANO U ŠPANSKOM LETOVALIŠTU: Nestala pre skoro 10 godina, a ubica tek sad PRIZNAO ZLOČIN (FOTO/VIDEO)Španska policija otkrila je telo Sibore Gagani, mlade žene albanskog porekla i italijanskog državljanstva, koja je nestala u španskom letovalištu Toremolinosu 2014. godine.

Posmrtni ostaci mlade Albanke pronađeni su sakriveni u drvenom sanduku između dva zida stana koji je delila sa italilijanskim državljaninom Markom R. (45) sa kojim je tada bila u vezi. Marko R. je inače 27. maja navodno ubio svoju devojku u istom gradu. Pobegao je nakon zločina, ali ga je policija uhvatila i kasnije je navodno priznao ubistvo Gagani nakon što je video fotografiju mlade žene na plakatu za nestale osobe u stanici.

 

- Koristio je kiselinu da bi telo nestalo nakon čega ga je zazidao - navodi se u saopštenju policije. Istražitelji su pregledali potkrovlje u kome je par živeo zajedno 2014. godine i koristeći rendgenski sistem otkrili drveni sanduk sakriven između dva zida. Unutra su potom pronađeni ljudski ostaci koji su odvezeni u Institut za sudsku medicinu radi obdukcije i identifikacije. Iako se još čeka rezultat DNK testova deluje da je stvar jasna.

 

Sadašnji stanari potkrovlja su sarađivali sa istražiteljima koji su nekoliko puta pretresali stan bušeći male rupe u zidovima kako bi ubacili kamere, ali bezuspešno. To im je uspelo tek u utorak zahvaljujući upotrebi rendgen aparata. Grad na jugu Španije je proglasio dan žalosti zbog jezivog otkrića. Sibora Gagani se sa Markom R. preselila na Kosta del Sol 2011. godine. Nestala je 7. jula 2014. godine ubrzo nakon što je prekinula vezu sa njim. Imala je 22 godine.

 

 

Od tada njeni rođaci, koji žive u Italiji, nisu znali ništa o tome gde se nalazi. Marko R. je tvrdio da je devojka iznenada otišla ne govoreći kuda ide. Istraga o njenom nestanku nastavljena je tek pre nekoliko dana nakon što je Marko R. navodno nekoliko puta izbo svoju sadašnju partnerku (28) u drugoj kući u Toremolinosu. Komšije su pozvale policiju nakon što su čule glasnu svađu, a policajci su pronašli telo žene i započeli potragu za Markom R. koji je pronađen i uhapšen šest sati kasnije.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI