Image
 
Image

SVE ŠTO STE ŽELELI DA ZNATE O LJUBAVNOM ŽIVOTU NATAŠE BEKVALAC: Evo kada je razbijala, volela i bila najsrećnija!Nataša Bekvalac prva je gošća novog zabavnog formata na Kurir televiziji pod nazivom "Divan šou", a svake subote u 14h vaš domaćin, Ivan Gajić, daće sve od sebe da vam ulepša vikend, ali i donese premijerne priče i ekskluzive.

Pevačica je progovorila o emocijama, bivšim partnerima, ljubavi ali i čistoj emociji koja ju je vodila kroz život.

Nataša je otkrila kako se nosila sa pritiskom u ljubavnim vezama i odnosu sa partnerima, te je priznala da li je pravila ekstremne scene zbog ljubomore ili ljubavi.

- Imala sam razne situacije, ali ne iz ljubavi i ljubomore, već iz nemoći. Sada znam da je bilo iz nemoći. To se dešava kada preko puta sebe imate osobu, da vaši rezoni, stavovi, prioriteti, šta god, da više toliko nema konekciju. Tada ti jedino preostaje da sagneš glavu, tiho plačeš ili samo nešto razbiješ. Ta količina nemoći jedne energije koja je tupa i teška, jako je poražavajuće kada si imao velike snove i želje sa tom osobom - rekla je Nataša i dodala:

- Možda u trenutku se tada osećam tužno i kao da nisam uspela. Mnogo ljudi voli takve odnose i neguje, a ja sam neko ko sebe smatra uspešnom i želela sam nešto drugo. Sebe smatram hrabrom jer sam uvek presekla te neke loše odnose. Znam da ću možda biti ponovo predmet osmeha, ali ja sam uvek sebi davala šansu da me neko voli, poštuje onoliko koliko smatram da zaslužujem.

Bekvalčeva je otkrila šta jedan muškarac mora da poseduje kako bi postao njen partner i progovorila o "tipu" muškarca koji joj je potreban.

- Reagovala sam na hemiju kao mlađa. Sada bih reagovala na energiju i konekciju koja se odmah vidi ima li je ili ne. Moj životni put ne može svako da razume i isprati, jedino da se dogodi neki muškarac koji ima talenta za tako nešto. Muškarac može biti mlađi ili stariji, bitno je to nešto životno iskustvo. Ne neko mlađi da mu budem mama, već malo mlađi od mene. Nisam neko ko se šokira ekstremnim razlikama u godinama, većina ima pokriće za to. Primer je Verica Rakočević koja je jako srećna, prosto ne bi izgledala tako da nije - izjavila je Bekvalčeva.

U "Divan šou" pevačica je otkrila svoju, kako sama kaže, ludu teoriji o ljubavi i deci, ali i priznala koliko je bila ponosna na sebe i svoje izbore ma kakvi oni bili na kraju.

- Uvek sam imala potrebu da svog muškarca prikažem, nisam nikada slala neku lažnu sliku. Bila sam neko ko je ponosan sa svojim muškarcima, želela sam da me uhvate za ruku i da zajedno odemo na neki javni događaj. U tom datom trenutku ja sam bila jako srećna i nikada to nisam krila. Tada sam zaista bila jako srećna i ponosna. Moja deca su rođena (u tom trenutku) iz najveće ljubavi. Imam neku ludu teoriju da su ti deca takva kakva ti je ljubav bila u tom momentu kada su nastala, a moja su lepa i srećna - rekla je Nataša sa osmehom na licu.

Pevačica je priznala da li se ikada pitala "gde joj je pamet bila" nakon svega što joj se izdešavalo.

- Nisam se to nikada pitala jer nikada tu pameti nije bilo. Nikada nisam razmišljala o svojim izborima jer sam se uvek vodila emocijom, onom sirovom koja je vladala, sve dok nije prestala. Iskreno, dosadno mi je da pričam o bivšim muževima - dodala je Nataša.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI