Image
 
Image

Stara pesma U NOVOM RUHU! Boki Band i Dragana Žeželj oživeli pesmu koju je njihov kolega Dragan Djošal izdao jož pre 12 godina.U pitanju je jedna prelepa pesma sa naslovom "Zaboravi ako možeš" koju je davne 2011 godine Dragan Djošal, inače radni kolega iz Dragane i Boki Benda samostalno izdao.

Na ideju za duet verziju pesme došli su kolege Boki i Dragana, potražili su adekvatnu produkciju sa kojom bi najbolje rešili taj izazov i pesmu obradeli na najbolji mogući način.

Nakon nekolko neuspešnih pokušaja sa nekoliko producenata, na kraju su se obratili produkcijskoj kuci WOOW Music, koja je trenutno jedna od vodećih produkcijskih kuća za snimanje cover-a i kompletnih rešenja vezahih za sva autorska prava, snimanje spotova i muzičku produkciju.U WOOW Muzic-su pesma je prihvaćena odmah, svima se jako dopala i u rekordnom roku smišljena je ideja, muzička realizacija kao i sve propratne medijske zavrzlame koje su bile potrebne za uspešan plasman pesme na svim digitalnim mrežama uključujući i vodeću muzičku mrežu youtube.com gde pesma beleži jako dobar rezultat i svakodnevno niže sve više i vise pregleda.

Nakon uspešno odrađene obrade za ovu pesmu, ekipa iz Boki benda nije stala na tome te je odmah paralelno sa ovom duet pesmom njihovog kolege Djošala odmah uradila i obradu za pesmu Marte Savic - Ikad ili nikad, koja je pre neki dan takodje urađena u saradnji sa WOOW Music.


Za naše i vaše zadovoljstvo, ekipa Boki Benda aktivno priprema još nekoliko odličnih pesama koje će zasigurno biti deo našeg radijskog programa i u kojima ćemo svi uživati.

Spotove za ove dve pesme, možete pogledati ovde:


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI