Image
 
Image

ŠTA URADI SEBI CRNA ANĐELA! Najveće poniženje Đuričićeve IKADA: Hoću s vama u KREVET! Slavnić u šoku: Ti si BOLESNA, GADIŠ MI SE!Nakon što je Zvezdan Slavnić prevario Andelu Đuričić s Majom Marinković, Crnogorka nema mira, pa se spušta najniže što može samo da bi povratila svog bivšeg.

Koliko je psihički nestabilna, govori i činjenica da je zbog Slavnića pokušala da prereže vene, a sada ga moli da bude u paralelnoj vezi s njom i Majom. Đuričićka je prvo počela da preti Zvezdanu da će ga oterati na robiju, te da će ga ubiti zbog preljube pošto je zbog njega izgubila prijatelje i porodicu, a onda je, na iznenađenje svih, okrenula list i predložila mu neviđene orgije. Slavnić nije verovao šta sluša, ali prema njegovoj reakciji, nije isključeno da ćemo ga uskoro videti u krevetu s Majom i Anđelom.

 

 

- Znam da si želeo da budeš s Majom, pa nisam ja luda, videla sam kako je gledaš, ali znam da mene voliš. Obećao si mi dete, sve sam ostavila zbog tebe. Porodica me se odrekla. - kukala je Anđela. - Neću te pustiti tako lako. Uradiće sve da te vratim. - rekla je Anđela - Devojko, tebi treba pomoć. Mlada si, možeš da imaš koga hoćeš, šta si se zalepila za mene. I meni nemoj da pretiš. Neke stvari što si rekla kad si me videla u krevetu s Majom su bile jako bezobrazne. Ne možeš mi ništa i ne približavaj mi se. - odgovorio je Zvezdan.

 

- Je l' ti znaš koliko ja tebe volim i šta sam sve uradila da budem sa tobom. Postala sam ljubavnica, imala sam seks gde god si hteo, šta još hoćeš da uradim da ti dokažem da si mi najbitniji. Maja je kurva, ona nije za tebe. Ona je za dan-dva. Ja te čekam, neću Maji dati tebe, ima da vam dođem u krevet. - šokirala je Anđela odgovorom. - Mala, pa ti bi to. Znam koliko si perverzna, znam šta si mi sve radila. - izjavio je Slavnić. - Ti se zaje*avaš sa mnom, a meni nije do života. Da li znaš koliko sam luda da bih pristala i na to, samo da budemo zajedno. Tada bi shvatio da te ja volim, a da je ona samo trenutna afera.

 

 

- Ozbiljno si bolesna. Nemoj da mi se zgadiš. Počela si da lupetaš. Hoćeš trojku sa Majom i sa mnom. Više ne znaš šta pričaš, samo se zakopavaš. - zgroženo je govorio on. - Nisam dobro psihički. Sad, kada te gledam, gadiš mi se i mrzim te najviše na svetu. Kad te ne vidim, fališ mi i sve bih uradila da opet bude kao pre. Ja neću smeti na ulicu, nemam gde da odem. Nemam ni kuću više. Sve sam izgubila zbog tebe. - ovaj razgovor prekinula je Maja, koja je pozvala Zvezdana da joj se pridruži na sunčanju, što je on odmah i uradio. Očajna ljubavnica je ostala sama i na sve načine smišljala šta treba da uradi da bi povratila Slavnića.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI