Image
 
Image

SRBI SE POSVAĐALI NA MREŽAMA, KOJI PRIJATELJI SU "SUMNJIVI" U VEZI: Ovo su PRAVILA za druženje sa suprotnim polomSrbi su otkrili šta im smeta po pitanju partnerovog druženja sa drugima!

Svi smo različiti i dok su neki više socijalni i uživaju u većem društvu, ima i onih povučenijih, što je potpuno u redu. Takođe, pojedine žene imaju više muškaraca za prijatelje, pa samim tim se i više se druže sa njima, dok s druge strane neki pripadnici jačeg pola provode više vremena sa ženama, što partneru u vezi može vrlo lako može da zasmeta.

Upravo se jedan korisnik društvenih mreža našao u ovoj nedoumici, te je na popularnom forumu Redit postavio pitanje:

"Da li vam smeta ako vam partner/ka ima puno "drugara" suprotnog pola i nasamo izlazi sa njima?"

Iako je ljubomora u određenoj granici sastavni deo svake veze, evo šta su Srbi odgovorili na ovo pitanje:

"Ako je samo i isključivo nasamo, može da bude čudno ili neprikladno, u suprotnom ne. Moj najbolji drug je dobrodošao i kod nas kući dok smo tu dečko i ja zajedno, i dok sam sama, kao i da izađe sa nama, a i da izađe samo sa mnom. Isto važi za dečkovu najbolju drugaricu. Super se slažemo ovako međusobno svi, ne bih mogla da zamislim da je drugačije", glasio je komentar među prvima.

"Ako joj ne veruješ, u sve počinješ da sumnjaš", napisao je drugi korisnik. "

Da. U redu mi je da su poznanici, ali blisko druženje sa više njih mi nije normalno"
, smatrao je drugi. Takođe, kao i većina, još jedan korisnik smatrao je da to umnogome zavisi od situacije. Pa tako, potpuno je u redu da se partner viđa povremeno sa drugaricom, ali bi u suprotnom postalo jako čudno ako bi se viđao više puta nedeljno samo sa jednom, a da pritom nikada ne pozove devojku sa njima.

Iako su odgovori uglavnom bili potvrdni, jedan se razlikovao od većine:

"Ne možeš nekome da braniš sa kime se druži i kreće, ali opet ne možeš ni da ideš protiv sebe ako se osećaš nesigurno zbog toga".


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI