Image
 
Image

ŠOK! SUPERFINALE POSLEDNJE ZADRUGE PREKINUTO: Evo zašto je odložen prenos i kad će se proglasiti pobednikProglašenje pobednika šeste i poslednje sezone Zadruga prekinuto je zbog kiše i proglašenje pobednika, koji će kući odneti 50.000 evra, nastaviće se u petak, od 18 časova.

Borbu za prvo mesto zasad su izgubili Lepi Mića i Jovana Tomić Matora, koji su zauzeli 16. i 15. mesto. 23.33 - Kiša prekinula proglašenje pobednika Dušica je obavestila da je zbog kiše prekinuto proglašenje pobednika i u petak uveče u 18 sati će se nastaviti superfinale. Matora kod Dušice podržala Anitu - Nisam iznenađena što sam ja ispala, a Anita ostala. Nisam verovala da je zaljubljena u mene. Drago mi je što je ostala. Ima puno i dobrih stvari, više neko onih loših strana - rekla je Matora.

 

 

- Nema ništa protiv tebe Anitina mama. Ljuta je na Anitu. Nije htela da dođe, tu je negde - rekla je Ana Spasojević, koja je u kontaktu sa Aninom mamom. - Volela bih da pobedi Aleks - rekla je Matora, koja je saznala da se Sanja nije udala i da je napravila fejk svadbu, što je Matoru obradovalo/ Drugi presek, Matora zauzela 15. mesto - Drago mi je da je mama Anitina došla. Nemam planove, stan je spreman - rekla je Matora, a Anitina majka ne želi da vidi sa Matorom, Anita ne prestaje da plače. Ognjen je prvo podigao Necu, a njemu se pridružila Zorica. - Kao uvek, dobro sam raspoložena, bila mi je teška, idem kući ponosna, bez obzira na sve komentare - rekla je Zorica.

 

Amidžić je podigao potom i Matoru i Aleks - Filip je nervozan, ja sam super. Srećna sam i uzbuđena, jedva čekam da vidim porodicu - rekla je Aleksandra. Matora je zauzela 15. mesto, a Anita je počela da plače. Žestoki fajt Emine i Milene Kačavende Ermina Pašović je stigla kao podrška Ivanu i Matoroj i odmah je komentarisala kumu Ane Ćurčić. - Ništa se nije desilo, ja sam čekala da me udari štiklom, kao što je obećala. Tvrdim da su Ana i Milena sve slagali. Kuma je luda, teški kriminalac. Aca Bulić nije u tome, on i ne zna u šta se upustio. - Bolje da me zove da sam kriminalac nego prostitutka, gospođa džoger. Ona se pojavila i pokazale srednji prst, mene nazvala turbomafijašica. Svakako ne bih prljala ruku, ne bih da moje skupe štikle u njenom turu. Ova žena baljezga. Ermina je prišla kumi Milena, a odmah se uključila Anina majka.

 

- Ana je njanjava - rekla je Ermina. - Ma nemate vi ništa, zašto se vi bavite Anom - pitala je Anina mama. - Ne podnosi je jer je manipulatoru, zašto mi pretite - rekla je Ermina. - Ti jesi za jedne batine. Smešna si, ko si ti da ti se pravdam - Milena. Lepi Mića sa Šopičkom, podržao Aleks - Mnogo diskvalifikacije, podela, ovo nije normalno više. Meni nije ništa jasno. Ali ja bih voleo da pobedi Aleksandra Nikolića, mislim da ona treba da pobedi, ona je u Zadruzi četvrtu sezonu, sad se i verila - rekao je Lepi Mića, i pozvao svoje glasače da glasaju za Aleks. - Zadruga je teški psihološki program, ja sam završio sad Zadrugu, ja sam sad sa svojom ženom, ćerkom, mene sada više Zadruga ne zanima - rekao je Mića kod Dušice u studiju. Prvi presek

 

- Lepi Mića zauzeo 16. mesto - Lepi Mića je za zadrugu tata-mata. Bio je najbolji - rekao je njegov rođak. Dušica je pitala bivše zadrugare ko prvi izlaze, a većina se složila da će izaći Marko Stefanović, Sanja Grujić, Matora... Ognjen je ustao Ivana Marinkovića, koji nije očekivao da će ga prvog podići. Potom je po podigao Lepog Miću koji je u šoku. Amidžeć je podigao Janjuša. - Šta da se radi, mi smo u finalu - komentarisao je Janjuš.

 

Četvrti takmičar kojeg je podigao sa stola je Matora. - Dobra ekipa - bila je raspoložena Matora, koja je spremna u svakom trenutku. Lepi Mića je prvi zadrugar koji je izbačen i zauzeo je 16. mesto u Zadruzi 6. 21.40 - Darko Tanasijević je sa podrškom zadrugara Prvo je razgovarao sa Takijem Marinkovićem, koji će se ove godine potruditi da ne napravi skandal kao što je napravio prošle godine sa Janjušem. Matorina podrška je Nenad Aleksić Ša, koji je stigao sa svojom suprugom, dok je Zolina podrška su prijatelji. Anina majka je rekla da joj je bilo teško dok je gledala ćerku kako plače i sikira se. - Morala sam u jednom trenutku i da pobegnem iz Beograda jer joj niko nije verovao.

 

Aca Bulić i Milena Kačavenda su Anina podrška. - Meni nije bilo teško i osećam se pobednički večeras - rekao je Bulić, dok je Mileni ništa nije bilo teško da brani kumu. - Ja sam lajala, ujedala, borila se i kada je u pravu i kada nije, prijatelji tome služe. Aca je bio spoljni momak da kaže polako, a ja sam bila tu da se posvađam - rekla je Milena. U publici je bio i Anin sin koji nije želeo ništa mnogo da komentariše. - Ne želim ništa da komentarišem. Ponosan sam na svoju mamu uvek i zauvek. Ona zna šta ja mislim - rekao je Luka. Dušica Jakovljević razgovarala je sa bivšim zadrugarima Mnogi bivši zadrugari misle da Ana Ćurčić ima najviše šanse za pobedu, mada bi voleli da pobede Janjuš, ali i Bilal i Ivan Marinković.

 

Mikica Bojanić je siguran da će borba najžešća borba biti između Ane Ćurčić i Aleksandre Nikolić, a on bi voleo da pobedi. Divna DNK je javno podržala Bilala Brajlovića, pa se i Marku DNK Bilal svideo. - Najsmešnije mi je bilo ta vlaška magija, a kad mu je zabiberila. Ništa nije bilo između Divne i Bilala. Napred, Bilale - šokirao je sve u studiju Marko Dnk. Ognjen se pridružio superfinalistima na Rajskom ostrvu - Divno izgledate. Biće tu svega i svačega. Ja sam spreman - pozdravi je finaliste, nazdravio sokom i poželeo svima uspeh.

 

Željko Mitrović je na samom početku finalne večeri otkrio da su on, kao i njegov tim pripremili pravi spektakl za publiku. 21.00 - Počelo superfinale Zadruge Voditeljska četvorka - Ognjen Amidžić, Dušica Jakovljević, Ivana Šopić i Darko Tanasijević. Dame su u prekrasnih haljinama pokazale svu lepotu i gracioznost. - Nisam svesna da je već superfinale - vesela je Dušica, s čim su se složili ostali voditelji. - Meni je iz sezone u sezonu uvek ima nešto da se desi. Večeras će biti ludilo - obećao je Ognjen Amidžić.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI