Image
 
Image

ŠOK! ERA TVRDI DA JE PRVI PRONAŠAO SEKU ALEKSIĆ I POSLAO U BEOGRAD: Plašila se ljubomornog muža, rekao sam joj da će BITI ZVEZDA



Poznati pevač Era Ojdanić otkrio je u emisiji "Puls Srbije" da je imao značajnu ulogu u usponu velike srpske pevačice Seke Aleksić. Prema Ojdanićevim tvrdnjama, upoznao je Seku pre nego što je postala poznata i prepoznao njen ogroman potencijal.

Tokom gostovanja kod voditelja Ivana Gajića, Ojdanić je podelio anegdotu o prvom susretu sa Sekom Aleksić u Lucernu, Švajcarska, tokom svoje turneje 1999. godine.

- Seka Aleksić je velika zvezda. Ja sam to znao od samog početka kada sam je prvi put upoznao u Lucernu u Švajcarskoj. Nastupao sam tamo 1999. godine. Ona je tada ustala iza muzičkog stola i krenula sa mnom da peva 'Plavog slona'. Tada sam joj rekao da će biti zvezda. Ona mi je rekla da joj je ljubomoran muž, ma pusti ti muža. Dođi ti u Beograd kod Saše Popovića, nađi pesme, bićeš velika zvezda. Verovao sam u nju i ta se želja ostvarila - izjavio je Ojdanić.

Ostaje da vidimo kako će Seka Aleksić reagovati na Ojdanićeve izjave i da li će se oglasiti povodom ove priče koja je izazvala veliku pažnju javnosti.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI