Image
 
Image

Sloba Radanović žestoko isprizivao Jovanu Jeremić zbog izjave o Kosovu i Metohiji: Sklonite je sa televizije



Voditeljka je govorila o Srbima sa Kosova koji su svoju zemlju prodali i doselili se u Beograd, a Slobu je izgleda njena izjava jako pogodila Pevač Sloba Radanović objavio je na svojoj stori priči izjavu Jovane Jeremić iz jutarnjeg programa u kojoj je pominjala Kosovo i Metohiju i Srbe koji su dole živeli, i žestoko je isrozivao.

Jovana je u tokom jutarnjeg programa koji vodi na RTV Pinku, pomenula sa sagovornicima temu Kosova i ljudi koji su živeli dole, te ih ozbiljno potkačila i optužila da "prodaju otadžbinu". Voditeljka je govorila o Srbima sa Kosova koji su svoju zemlju prodali i doselili se u Beograd, a Slobu je izgleda njena izjava jako pogodila.

 

- Nemam ni ja problem da kazem istinu. Govorite nam da narod ovo voli. Ne poznajem nikoga ko nije zgranut ovom pojavom. Ova osoba nema kredibilitet da na bilo koii način komentariše Kosovo i Metohiju, a naročito ne na ovakav način - napisao je besan Sloba. Kako je dalje naveo u svojoj objavi, ima želju da Jovanu "ukinu" te da je siguran da nikome ne bi nedostajala njena pojava i način vođenja inforamtivnog programa.

 

- Zašto joj je omogućeno da ona nama iznosi svoj stav i ispira mozak... Novinar je tu da pita, a ne da drži slovo. Sklonite je sa televizie i videćete da nikome na svetu nece nedostajati!


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI