Image
 
Image

SKANDALOZNO IZDANJE ALBANKE, OSTAVILA BRUSHALTER KUĆI: Grudi na izvolte! Svi se okrenuli za nekulturom, mreže se USIJALE (FOTO)Albanska pevačica koja je prozivala Srbe ponovo pravi modne katastrofe. Promašaji joj nisu strani, a poslednji u nizu opisan je kao "najnekulturniji ikada". Iako smo imali prilike da Ritu Oru vidimo u raznoraznim izdanjima, pevačica je ovoga puta prevazišla samu sebe.

Pojavila se na pariškom Couture Fashion Week-u i odlučila da ništa ne prepusti mašti. Rita je obukla potpuno prozirnu haljinu od čipke, a gole bradavice je nemoguće ne primetiti.

Ispod duge haljine, Rita nije imala brushalter, a čipka nije "strateški" pokrivala baš sve. Svoje tamne pramenove skupila je u konjski rep, odrekla se bilo kakvog nakita i pustila haljinu da govori sama za sebe dok je zračila samopouzdanjem pred kamerama.

{reklama}

Inače, u svojoj novoj pesmi, Rita peva o tome da se "nikada nije osećala življom" kada ju je njen suprug, reditelj Taika Vaititi "prvi put video golu". Ipak, ovo "golo izdanje" nije se dopalo korisnicima društvenih mreža.

"Ovo je vulgarno", "Kakav promašaj", "Kako da se ne okreneš za nekulturnim izdanjem?", "Čist neukus", "Ono kad ne možeš drugačije da privučeš pažnju", glase samo neki od komentara.

Podsetimo, Rita je razbesnela Srbe kada je svojevremeno zahtevala da "Apple" kompanija uvrsti Kosovo na mapu kao nezavisnu državu.

Stalno se pojavljuje u izdanjima koja poznate, modne znalce i publiku ostavljaju bez teksta - u tangama, sa flasterima na bradavicama i haljinama poput spavaćica.

Photo Gallery


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI