Image
 
Image

SEĆATE LI SE GASTOZOVE MARIJE?! Sa njom je osvojio jutjub, a nakon raskida je NIKADA nije preboleo! Evo kako ona izgleda danas!Nenada Marinkovića Gastoza, koji je nedavno sve šokirao kada je priznao s koliko devojaka je bio u krevetu u isto vreme, domaća javnost je najbolje upoznala tokom učešća u rijaliti programu Parovi.

Ipak, Gastoz je još pre rijalitija postao popularan kao jedan od prvih Jutjubera, dok je još živeo u Parizu.

On se može nazvati i prvim Jutjuberom naše domaće scene. Pored mnogih smešnih videa koje je snimao sam, javnost je mnogo puta mogao da vidi i njegovu tadašnju devojku Mariju koja nije ukrala samo Nenadovo srce, već i srca svih njegovih obožavaoca, te su se svi tada divili njihovoj ljubavi.

{reklama}

Gastozove klipove, u to vreme je gledala mlađa populacija, a oni koji nisu voleli njega da gledaju, uključivali su videe samo zbog Marije. Preslatka, uvek nasmejana, beskrajno simpatična i umiljata devojka, plenila je svojim osmehom, prelepim očima i kovrdžavom kosom, a u jednom klipu su zajedno demonstritali "kako se devojka pravilno ljudi s jezikom".

Nije nepoznato ni to da je upravo Marija bila omiljena snajka Nenadovoj majci, zbog čega ju je on još više voleo, a ostavila ga je pred sam njegov ulazak u rijaliti šou Parovi. Nakon toga, Nenad je bio sa dosta devojaka, starleta, pevačica i mnogim drugim, ali oduvek se činilo da Mariju nikada nije preboleo. Evo kako Nenadova najveća ljubav izgleda danas.

Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI