Image
 
Image

RULJA UBIJA SRBINA NASRED KELNA! Nemački mediji objavili jeziv snimak, čoveka TUKU DO SMRTI na ulici! (UZNEMIRUJUĆI SNIMAK)



Devet meseci posle jezivog ubistva srpskog državljanina u Kelnu, nemački mediji objavili su zastrašujući snimak linča u kom je S. H. (37) tučen do smrti!

Srbin S.H. (37) preminuo je nakon linća na ulici Kelna. Njega je tridesetak osoba krvnički tuklo i udaralo, a čak 17 puta je uboden nožem. Brutalan zločin dogodio se 10 marta ove godine, a motiv je "sukob dve porodice izazvan uvredljivim snimkom", prenosi nemaćki Fokus.de. Dodaje se da je zbog uvreda na snimku jedan klan odlučio da se osveti.

 

Ubijeni muškarac je bio otac dvoje maloletne dece. - Na snimku se vidi kako Srbin parkira automobilč "smart". Odjednom mu prilazi čovek i razgovara sa njim. U međuvremenu sa suvozačeve strane drugi muškarac mu vadi ključeve iz automobila. U trenutku prilazi oko 30 muškaraca sa svih strana i kreće linč - navodi Unser mitteleuropa. Nesrećnog muškarca su izvukli iz vozila i brutalno ga udarali.

 

- Tom prilikom je uboden 17 puta nožem. Teško povređen samo se srušio na ulici, prevezen je u bolnicu ali je nakon nekoliko dana preminuo - pišu lokalni mediji. Odmah nakon linča, počinioci su pobegli peške, ali su potom ušli u nekoliko automobila. Na osnovu video materijala, policija je nekoliko nedelja kasnije tragala za ukupno 18 osumnjičenih. Ali nisu uspeli nikoga da nađu - izvestio je "Кolner Stadt-Anzeiger ". PAŽNJA! UZNEMIRUJUĆI SNIMAK!


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI