Image
 
Image

Raso Bakic Unosi Svoju Dušu u Muziku: Upoznajte "Unikat" - Prvi Singl Izdat na Rođendan!Imamo zadovoljstvo da vam predstavimo ekskluzivne detalje o prvom singlu i autorskoj pesmi talentovanog pevača Rasa Bakica, čije ime obećava da će zaseniti muzičku scenu! Pesma nosi naziv "Unikat" i izdata je za prestižnu Woow Music Produkciju.

 

Ovaj vrsni umetnik nije mogao odabrati bolji trenutak za izbacivanje svoje prve autorske pesme - na svom rođendanu, 21. novembra 2023. godine. Raso je odlučio proslaviti svoj poseban dan deljenjem jedinstvenog muzičkog dela sa svojim obožavaocima.

 

"Unikat" je pesma koja nosi pečat Rasinog originalnog izraza i umetničke vizije. Woow Music Produkcija prepoznala je neosporni talenat ovog mladog izvođača i sa zadovoljstvom predstavlja ovu numeru ljubiteljima muzike širom sveta.

 

Video produkcija za "Unikat" poverena je iskusnom timu iz Rich Vision, koji je oživeo pesmu kroz impresivne vizuale. Snimanje je obavljeno na luksuznoj lokaciji Vila Tower Gardos, pružajući pesmi dodatni doživljaj glamura i sofisticiranosti. Uz podršku prijatelja Stefana Lukesevica, Milosa Solakovica i Jovane Radonjic, snimanje na lokaciji u Malti postalo je nezaboravno iskustvo.

 

Raso nije hodao ovim putem sam. Uz podršku prijatelja Stefana Lukesevica, Milosa Solakovica i Jovane Radonjic, snimanje na lokaciji na Malti postalo je nezaboravno iskustvo. Njihova podrška doprinela je stvaranju čarobnog ambijenta koji se prenosi kroz svaki kadar.

 

Kada je reč o izgledu Rasa i modela u videu, zaduženi za frizuru bio je neponovljivi Hairstyle Pantelic. Njegovo majstorsko umeće dodatno je istaklo Rasinu harizmu i stil. Butik Teoteomen bio je odgovoran za odabir odeće, pružajući pevaču sofisticiran i moderan izgled.

 

Naravno, ne bismo smeli zaboraviti ni našu talentovanu prateću vokalistkinju, Ivanu Selakov, koja je svojim izvanrednim glasom upotpunila Rasin muzički izraz, čineći pesmu "Unikat" pravim muzičkim remek-delom.

 

O autorskim doprinosima, pesma "Unikat" ima potpis talentovanog Milosa Marica za muziku i Dragomira Vujica i Milosa Marica za tekst. Njihova kreativnost dodatno je obogatila ovu jedinstvenu numeru.

 

Ostanite s nama i budite spremni za jedinstveno iskustvo koje nam donosi Raso Bakic i njegov prvi singl "Unikat". Očekujemo s nestrpljenjem da čujemo vaše utiske o ovoj muzičkoj poslastici koja će osvojiti vaša srca!


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI