Image
 
Image

PRVA SLIKA ZORICE I ANE IZ SPOLJNJEG SVETA! Prijateljstvo i čuvene razgovore nastavile u kafani, evo ko je sa njimaAna Ćurčić i Zorica Marković upoznale su se u šestoj sezoni rijalitija Zadruga kada je pevačica bila njeno rame za plakanje i najbolji prijatelj.

Njih dve su se zbližile a tokom njihovih razgovora Ana je otkrivala najveće tajne o zajedničkom životu sa Zvezdanom Slavnićem. Mnogi su sumnjali u pomenuto prijateljstvo, ali njih dve su tvrdile da je iskreno i za ceo život. Pred sam kraj rijalitija kada su gledali čestitke preko video klipova, pevačicin sin i Aca Bulić zajedno su se snimali i dokazali da je njihovo prijateljstvo naišlo na odobravanje ali i više od toga.

 

Samo nedelju dana je prošlo od finalne noći a njih dve su se već srele i to baš u pomenutom sastavu, a Zorica je to odmah objavila na Instagramu. Na fotografiji su Zoričin sin, Ana i Aca Bulić koji se ne odvaja od nje od kada je izašla sa imanja. Sledeća fotografija koja je usledila jeste razgovor njih dve, baš kao što su to radile u rijalitiju samo u drugačijem prostoru. Nesumnjivo je da njihovo prijateljstvo opstaje i da su samo učvrstile odnos.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI