Image
 
Image

PRIJA PUKLA STAN U BEOGRADU ZA NOVI ALBUM! Prva na estradi će se na ovaj NAČIN zaštiti od SAJBER KRIMINALACA i curenja pesamaAleksandra Prijović nikad nije štedela novac kad je reč o ulaganju u karijeru, pa je tako i ovog puta izdvojila ogromnu svotu.

Kako Kurir saznaje od izvora bliskog pevačici, Aleksandra je za novi album sa osam pesama iskeširala neverovatnih 300.000 evra. Ona nije žalila novac za ovaj projekat kako bi nadmašila uspeh albuma "Zvuk tišine", sa kog su gotovo sve pesme postale hitovi, pa je tako i sada okupila vrhunski tim saradnika.

Sa ovim albumom Prija će na naše estradno nebo doneti pravu revoluciju. Ono što je posebno zanimljivo jeste da je uložila i ogroman novac u zaštitu neobjavljenog materijala i pesama, i to pomoću najnovijih softera. Pevačica se na ovaj korak odlučila kako bi se sačuvala od sajber kriminalaca i sprečila da joj pesme iscure pre zvaničnog izlaska albuma, kao što je to bio slučaj prošle godine sa pesmom "Zvuk tišine", zbog čega je pretrpela ozbiljne finansijske gubitke.

Iako Aleksandra sve detalje projekta drži u strogoj tajnosti, saznali smo da se sa svojim timom saradnika trenutno nalazi u Portugalu, gde snima nekoliko novih spotova. Neki od njih će biti snimljeni na plaži, a neki u jednom od najskupljih rizorta koji se tamo nalaze. Koliko je ozbiljno pristupila ovom poslu, svedoči i činjenica da samo putni troškovi ekipe koja radi na spotovima prelaze 50.000 evra.

Podsetimo, iako su joj ulaganja u novi album ispraznila kasu, za Priju nema zime budući da je jedna od najplaćenijih pevačica na našoj javnoj sceni. Ona za jedan nastup uzme 15.000 evra, a u inostranstvu i do 20.000, tako da će joj se sve što je uložila u novi album vrlo brzo vratiti preko nastupa.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI