Image
 
Image

PREVRTAĆU TE TRI MESECA! Zvezdan nakon dolaska iz policije urnisao Anu i uputio joj jezive pretnje!Izlazak iz "Zadruge" na sat vremena, Zvezdana Slavnića doveo je do tačke pucanja jer je bio priveden u policijsku stanicu, a po povratku se obrušio na Anu Ćurčić kojoj je najpre prevrnuo krevet, a potom joj žestoko pripretio u pabu.

Iako je spavaća soba bila prepuna ljudi, niko nije zaustavio Zvezdana koji je zastrašivao bivšu ženu i govorio joj: "Ajde, dođi ovamo", a Miljan Vračević pokušavao je da ga odobrovolji i udalji od preplašene Ane. - Ja ću tebe da udarim iz sve snage! Ajde završi?! Šta hoćeš više?!

 

Smrtušo, j*baću te Tri meseća ću da prevrćem, smrade, smrdušo, reč jednu više- vikao je Zvezdan. - Ovde si došla da mi zagorčaš život. Svima ću vam j*bati mater- vikao je i pretio Zvezdan. Nije se tu nastavilo, već je unezvereno šetao imanjem, a onda je i zapretio Ani. Slavnić je toliko bio izbezumljen da je moralo da reaguje obezbeđenje da ne bi ugrozio Aninu sigurnost.

 

Prijavite nasilje Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni. Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI