Image
 
Image

Potrošila 130.000 Eura Samo Da Bi Imala Najveću Zadnjicu Na Svijetu. A BOŽE SAČUVAJ KAKO IZGLEDA…



Nataša Kraun živi u Švedskoj , koja je imala želju da se na neobičan način razlikuje od drugih žena na svetu, odnosno da ima najveću zadnjicu na svetu.

Da bi ispunila svoju želju, do sada je uradila nekoliko plastičnih operacija, potrošivši 130.000 evra. Sa dvadeset godina podvrgnuta je prvoj operaciji podizanja zadnjice na danas veoma popularan brazilski način. Ali, ni kada je to uradila, nije bila zadovoljna rezultatom i nastavila je sa operacijama.Otkrila nam je da nailazi na razne komentare ljudi, te da joj je danas teško da pronađe pravog muškarca, jer se većina njih plaši da bude sa njom zbog njenih “oblina”. Nije joj jasno čega moraju da se plaše, kada je normalno da je žena „malo naduvana”. ”Moja želja je da budem najveća miss na zadnjici na svetu. Po mom mišljenju, što je ženska guza veća, ona je privlačnija i bolja.

 

Poslednji put sam imao vezu pre nekih sedam godina. Sada mi nije lako sa muškarcima, jer se plaše da me ne povređuju, iako ne mogu ništa da mi urade. “, otkrila je Nataša. Prvi put je došla na ovu ideju kada je bila u teretani i radila vežbe za zadnjicu. Pošto joj teretana nije mogla mnogo pomoći, odlučila je da ide na razne operacije. Sada je njena zadnjica velika 198 centimetara.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI