Image
 
Image

PORODILA SE BOGDANA RAŽNATOVIĆ! Cecina snajka na Arkanov rođendan na svet donela dečaka!



Bogdana Ražnatović, supruga sina pevačice Svetlane Cece Ražnatović, Veljka Ražnatovića, danas je rodila drugog sina kom su dali ime Krstan.

Bogdana se porodila u jednoj beogradskoj privatnoj klinici carskim rezom. Uz nju su bile Ceca, njena sestra Lidija Ocokoljić, kao i Bogdanina majka Danijela Rodić, koje su nestrpljivo čekale da prve čuju lepe vesti!

 

 

Operacija je prošla u najboljem redu, beba je dobila ocenu 10, a porođaj su obavili prof. dr Aleksandar Ljubić, specijalista ginekologije i akušerstva ispred bolnice Biocell hospital i prof. dr sci. med Milenko Proročić. Ono što za porodicu Ražnatović sigurno ima posebno značenje je to što se mali Krstan rodio na rođendan njegovog dede, Željka Ražnatovića Arkana. Ponosni roditelji su prvom sinu dali ime Željko, u čast njegovog dede, a Veljko kaže da njegov prvenac sa nestrpljenjem očekuje brata.

 

- On svakog dana pita: "Mama, je l' si rodila Krstana?". Mi smo u Titelu, ona je već desetak dana ovde zato što joj je stomak, je l', veliki. Videćemo sve kad se bude rodio Krstan, ja verujem da će tu biti malo ljubomore i ovoga i onoga, ali Bože zdravlja, sve je to normalno - rekao je nedavno Veljko.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI