Image
 
Image

POLICIJA UPALA NA ŽURKU NA KOJOJ JE PEVALA ALEKSANDRA PRIJOVIĆ! Tražili lice sa poternice, a ovo im nije prvi put!Policija je upala na proslavu 34. rođendana mis univerzuma Hrvatske, manekenke Barbare Ljiljak u jednoj konobi, gde je društvo zabavljala pevačica Aleksandra Prijović.

Na rođendanu je bilo i poznatijih iz hrvatske šoubiz i sportske scene, poput Iris i Marka Livaje. Splitska policija nije iznoslila detalje, ali je su rekli da nije utvrđeno nijedno kazneno delo. - U konkretnom slučaju radi se o operativnom postupanju policije na terenu koje ne možemo komentarisati niti iznositi detalje. Tom prilikom nije utvrđeno postojanje elemenata prekršaja ili kaznenog dela o kojima bi izvestili javnost - kratko je saopšteno iz policije.

 

Kako su preneli hrvatski mediji iz neslužbenih saznanja, policija je tragala za osobom za kojom je poternicu raspisao NCB Interpol Zagreb, koja je navodno povezana sa aktericom ove priče i koju se traži zbog zbog kaznenog dela prevare po članku 236. Kaznenog zakona Republike Hrvatske. Navodno se ta osoba skriva u BiH, a policiji je stigla dojava da je prisutna na rođendanu.

 

 

Kako proizlazi iz policijskih odgovora na naše upite, osoba nije zatečena u konobi. Zanimljivo je da je i na prošlogodišnjoj proslavi rođendana iste misice interventna policija imala posla, ali u Zagrebu. Barbara je proslavljala rođendan u društvu prijateljica među kojima su bile i Natalija Prica, Iva Šaric te Iva Jerković. Ispred restorana bio je parkiran skupoceni porđe, čiji je prednji deo bio ukrašen ružičastom plišanom mašnom, a registracijske tablice bile su sakrivene ispod bele tkanine. Barbaru i prijateljice je tada zabavljao srpski pevač Saša Matić.

 

Zna se da je porše tada bio parkiran na nepropisnom mestu, a i registarske tablice nisu bile vidljive. Podsetimo, pre nekoliko godina šuškalo se po beogradskim medijima da je biznismenu Jugoslavu Kariću, nakon razvoda od Elene Karić, srce osvojila hrvatska manekenka i pobednica izbora Miss Universe Hrvatske za 2015. godinu Barbara Ljiljak. Iako su mnoge dame želele da osvoje Karića nakon razvoda, najviše sreće navodno je imala je lepa Hrvatica.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI