Image
 
Image

OVO JE ZA MOMENTALNU DISKVALIFIKACIJU ANĐELE ĐURIČIĆ! VIBRIRA TI TELEFON JAVI SE! Isplivao šok video, RAZOTKRIVENAU Zadruzi se dogodila nedopustiva situacija kada je Anđeli Đuričić zazvonio telefon, koji je strogo zabranjen svim učesnicima tokom boravka na imanju u Šimanovcima.

U rehabu Aleksandra Nikolić je razgovarala sa zadrugarkama o svom odnosu sa Filip Carem. Ona se žalila na svoje ljubavne probleme, a onda se desila zanmiljiva situacija. Ana Spasojević je otkrila da Anđela Đuričić ima telefon u "Zadruzi". - Vibrira ti telefon, javi se - rekla je Ana Anđeli tiho.

 

Pošto Anđela nije čula šta joj je drugarica rekla, Ana je počela da joj maše rukama kako bi joj skrenula pažnju. Poznato je da je strogo kažnjivo da zadrugari imaju telefone i bilo kakvu komunikaciju sa osobama iz spoljnog sveta. Ostaje nam da vidimo da li će obezbeđenje pretresti imanje kako bi našli telefon koji Ana spominje i kakvu će odluku o kazni doneti Veliki šef.

 

Poznato je da je strogo kažnjivo da zadrugari imaju telefone i bilo kakvu komunikaciju sa osobama iz spoljnog sveta. Ostaje nam da vidimo da li će obezbeđenje pretresti imanje kako bi našli telefon koji Ana spominje i kakvu će odluku o kazni doneti Veliki šef.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI