Image
 
Image

Ovako izgleda vila u kojoj će Milica Kemez i Bora Santana izgovoriti SUDBONOSNO ''DA''!Bora Santana i Milica Kemez danas će se zavetovati na večnu ljubav. Oni su ovo veselje dugo planirali a kako su i sami rekli čitava svadba koštaće ih preko 50.000 evra.

Kako možemo primetiti sve je spremno za spektakularni događaj koji će sigurno biti jedan od najbitnijih i najradosnijih u njihovim životima.

Večeras je uzbudljiva noć konačno stigla! Luksuzno venčanje naše omiljene zvezde Milice Kemez i njenog verenika Bore Santane održaće se u predivnoj vili sa bazenom u centru grada. Očekuje se veliki broj zvanica koji će prisustvovati ovom glamuroznom događaju.

Vila je već zrači luksuzom: luksuzni automobili su parkirani ispred, muzika odzvanja iz dvorišta, a osoblje je spremno da goste dočeka na najvišem nivou usluge.
Posebno uzbuđenje večeri dodaje spektakl FPV pilota drona Aleksandra Dobrasa iz Leskovca. Aleksandar će upravljati dronom s izuzetnom veštinom, snimajući nezaboravne trenutke venčanja iz neobičnih uglova.Svim srcem, ekipa Pink Radija želi Milici i Bori nezaboravnu večer i srećan početak njihovog bračnog života.

 


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI