Image
 
Image

OTKRIVAMO! EVO ŠTA ĆE BITI S "NOVAKOVIM TERENIMA" NA DORLOĆU: Dileme gotovo da nema, a evo ko će da se PITA!



Kakva je budućnost teniskih terena i celokupnog velikog kompleksa na Dorćolu koji je bio pod ingerencijom Đokovića?

Ovo je jedno od glavnih pitanja u javnosti posle povlačenja porodice Đokovića koja je 12 godina vodila teniski deo kompleksa "Milan Gale Muškatirović".

Gotovo je izvesno da će sve ono što su u "SC Novak" održavali i dalje ostati u istoj nameni. Dakle, teniski kompleks zadržava tu svrhu u postojećem kapacitetu i to nam je potvrđeno iz pouzdanih izvora.

Uopšte nije tajna da je Novak napravio izuzetno dobar teniski centar koji je imao maksimalne uslove za rad. To sve ostaje! Đokovići su dosta uložili, pre svega napravili sjajne uslove u balonima, teretanu, tri "hard-kort" terena...

Prva instanca koja će imati bitnu reč o terenima je Teniski savez Srbije. Grad Beograd će u konslutaciji sa njima doneti odluku, koja može da bude takva da terene vodi TSS ili neka teniska akademija. Nema treće opcije i neće tu biti nekog "praznog hoda", pa se očekuju novi upravnici ovog teniskog kompleksa već od početka juna.

Svakako da ostaje velika žal što cela priča sa Novakom nije potrajala... Da budemo potpuno jasno: da je sam Novak vodi celu priču oko "TC Novak" to bi sasvim sigurno bilo deset puta bolje i uspešnije nego što je to bio slučaj.

Međutim, najbolji teniser sveta nije imao toliko vremena da se bavi sa Teniskim centrom. Njegov prioritet je teniska karijera. Da se cela ova priča sa Dorćolom i Novakom desila posle karijere srpskog as, izvesno je da bi to i dosta duže trajalo...


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI