Image
 
Image

OTET OD RODITELJA MILIONERA I PRODAT MILIJARDERIMA NA CRNOM TRŽIŠTU: Iz luksuza otišao u još veći, a onda je usledio ŠOK OBRTMei Zikiang (27) iz Kine odrastao je u milijarderskog porodici koja ga je usvojila nakon što je bio otet od svoje biološke porodice i maltretiran dve godine.

Neobična životna priča i obrt u kojem se vratio svojoj biološkoj porodici koji su milioneri privukla je veliku pažnju na kineskoj društvenoj mreži Weibo. Mei na Weibo mreži je opisan kao čovek koji je odrastao u obilju, a onda posle nesrećnog događaja završio u još bogatijoj porodici. Snimak momka koji nosi Rolex i vozi Poršea dok priča o neobičnim događajima postao je senzacija. Šta se desilo Mie Zikiaingu? Mei je otet u julu 1997. godine dok se igrao u blizini porodične kuće.

 

U trenutku otmice imao je dve godine. U razgovoru za kineski list "Jiupai" rekao je da je posle otmice bio prodat na crnom tržištu neimenovanoj porodici. U ovom periodu ništa nije jeo i bio je nemoćan i mršav. Porodica koja ga je kupila, odlučila je da ga, uslovno rečeno, vrati natrag kao nepoželjnu robu, ali su ga, kako je objasnio, uzeli baba i deda ljudi koji ga nisu hteli.

 

Odrastao je sa dve starije devojčice i mlađim dečakom. Posle završene srednje škole, jer nije želeo da ide na fakultet, dobio je posao u lokalnoj bolnici, ali ubrzo je pokrenuo privatan biznis u gejming industriji. U radnim dvadesetim osetio je veliku želju da pronađe svoje biološke roditelje. Posle mnogo razgovara i saveta babe i dede koji su ga usvojili poslao je uzorak DNK u Fuđen, primorsku kinesku pokrajnu, da bi nekoliko godina kasnije, tačnije 2022. godine u junu ih pronašao.

 

Biološka porodica tražila ga je 25 godina Posle otmice 1997. godine porodica i policija tražila je Meia 20 dana intezivno. Iako nadležni organi nisu mogli da pronađu bilo kakav trag, porodica je nastavila potragu u narednim godinama. Njihova najveća želja da ga pronađu se ispunila posle dve decenije tugovanja i uverenja da su krivi za njegov nestanak. U izveštaju "mothership" piše da je Mei posle otmice živeo u porodici milijardera, a kada se vratio biološkoj porodici vratio se milionerima. U intervjuu koji je dao za "Jiupai" nije želeo da pominje finansijski status porodice koja ga je usvojila, niti status njegove porodice, ali novinari su saznali da su u pitanju dve ugledne i prebogate porodice.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI