Image
 
Image

ONA NEMA KOMPLEKSE: Kaća Živković pokazala kako izgleda bez šminke . Bez blama objavila fotku na kojoj joj se vide i male nesavršenosti na licu. (FOTO)



Katarina Živković važi za jednu od najnegovanijih dama sa domaće javne scene koja ne krije da vodi računa o sebi, a redovno svoju publiku počasti i fotkama svog izvajanog tela iz teretane.

Katarina septembar mesec provodi na moru sa drugaricama, a sada je svoje fanove i pratioce oduševila selfi fotografijom na kojoj nema ni trunku šminke.



Kaća je bez blama objavila fotku na kojoj joj se vidi i male nesavršenosti na licu u vidu pegica koje su joj, verovatno od sunca, izašle na nosu i obrazima.

Ispod ove fotografije su se samo nizali komentari, a mnogi su pohvalili Kaću i njen izgled. -Ma ti goriš, Top si, Pokazala si da nemaš komplekse, Prelela si, Bravo za tebe - samo su neki od komentara.

Inače, bivša učesnica Zvezda Granda je poznata kao osoba koja nema dlake na jeziku i koja uvek jasno govori sve. Pa se tako našla i na meti napada nekih rijaliti učesnica, ali i koleginica kojima je žestoko odgovarala na prozivke.

Bonus video:


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI