Image
 
Image

ON ODLUČUJE DA LI ĆE I KOLIKO BITI KAŽNJEN MATIJAS LESOR: Oglasio se komesar ABA lige i poručio da ima poverenje u NJEGABura posle večitog derbija u ABA ligi i dalje se ne stišava.

Posle utakmice u kojoj je Partizan posle velikog preokreta savladao Crvenu zvezdu i preuzeo čelo ABA lige, nastao je haos.

Matijas Lesor je nasrnuo na Filipa Petruševa po završetku utakmice. Usledila su brojna saopštenja, a danas je Petrušev u pratnji advokata bio u policiji, gde je dao izjavu.

Čeka se odluka ABA lige, o čemu je pričao komesar takmičenja Milija Vojinović. Nekadašnji sudija je poručio da je sada sve u rukama disciplinskog sudije Hrvoja Vidana.

"Kao što procedura nalaže, taj slučaj, kao i sve ostalo što se dešavalo u poslednjem večitom derbiju, ali i svim ostalim utakmicama 21. kola, sada se nalazi u rukama Hrvoja Vidana. Sigurno ne bih dao sebi za pravo da prejudiciram njegove odluke ili na bilo koji način utičem na njih, ali imam puno poverenje u njegov sud i rad", rekao je Vojinović za "Novosti".

Vidan je, na predlog menadžmenta, izabran u septembru 2021. godine na mesto disciplinskog sudije. Vidan je nekadašnji aktivni igrač, a danas cenjeni advokat.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI