Image
 
Image

ODREŠIO KESU! Janjuš opustošio sportsku radnju u Nemačkoj, evo šta je sve PAZARIO Majin bivši!Marko Janjušević Janjuš raskrstio je s rijaliti životom, pa već izvesno vreme ne boravi u Srbiji nego u Nemačkoj. U Beogradu nema šta da radi, a ni od čega da živi ako ne prihoduje od rijalitija, ali mu zato u Ofenbahu biznis cveta.

Nekadašnji košarkaš je ugostitelj, a slobodno vreme koristi da bi uživao u šopingu. U prilog tome svedoče fotografije koje je napravio paparaco Kurira. Bivši partner Maje Marinković je s prijateljem došao u kupovinu, i to sportske garderobe. Bio je odlično raspoložen, isprobavao je dukserice i trenerke.

U tuđini je neprepoznatljiv, pa je na miru mogao da se švrćka i ponaša opušteno, a da ne brine da li će neko da mu prilazi i traži da se fotografiše. Ipak nije mogao da umakne našem paparacu, koji mu je non-stop bio za petama. Nakon što je platio garderobu, bivšeg zadrugara je zanimao i donji veš, ali ženski. Za koga je gledao, nije poznato, ali je bio prilično zainteresovan. S prijateljem se smejao i šalio, a kada je završio kupovinu, otišao je u svoj restoran na večeru.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI