Image
 
Image

NEUDATA ŽENA SPAVA SA SVIM MUŠKARCIMA U SELU KOD KRAGUJEVCA: Bojim Se Ako Njihove Žene Vide, Ali Ne Mogu Da ODOLIM!



NEUDATA ŽENA SPAVA SA SVIM MUŠKARCIMA U SELU KOD KRAGUJEVCA: Bojim se ako njihove žene vide, ali ne mogu da ODOLIM

Sajt ikragujevac.com piše o nesvakidašnjem slučaju koji se, prema navodima, dešava u jednom selu pored Kragujevca u Srbiji. Spomenuta stranica citira pismo žene koja tvrdi da je ljubavnica mnogim muškarcima u jednom kragujevačkom selu. – Bojim se samo ako njihove žene saznaju, svesna sam da će mi doći glave ali ne mogu ovome da odolim.

 

Ja im nisam kriva što su nesposobne da vode računa o svojim muževima. Prvo sam u aferu krenula samo sa jednim. Često je dolazio kod mene po ono što nije imao kod kuće i rado sam mu to pružala s obzirom da sam mlada i slobodna. Razglasio je po selu ostalim muškarcima i uskoro su se svi zainteresovali za mene – napisala je ova anonimna ljubavnica na Internetu.

 

Navodno, ona ih je na početku teška srca odbijala ali je kasnije ipak odlučila da im udovolji, kada već njihove žene neće. – Ima starijih i mlađih, najbolji su mi oni u srednjim godinama. Pored njih se osećam kao kraljica celog tog sela i mislim da mi nijedna od tih žena nije ravna niti će ikad biti – smatra ova žena, opisujući ovaj neviđenI slučaj nemorala.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI