Image
 
Image

"NE SKAČI, U DRUGOM SI STANJU!" Anđela Đuričić trudna, Zvezdan postaje otac?!



Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić obeležili su šestu sezonu "Zadruge" svojim ljubavnim odnosom. Na samom početku njihove veze planirali su zajednički život nakon završetka rijalitija, decu i veridbu.

Zvezdan je odlučio da malo uspore i da obave ozbiljan razgovor u spoljnom svetu i da se onda dogovore šta će biti sa njihovom vezom. Slavniću je bitno mišljenje Anđelinih roditelja, dok je ona spremna da bude s njim bez obzira na njihovu reakciju.

Međutim, noćas se desila zanimljiva situacija koja je pokrenula lavinu komentara na društvenim mrežama. Tokom jedne od rasprava tokom emisije "Pretres nedelje", Anđela je skočila kako bi iznela svoje mišljenje, a onda je Filip Car dobacio:

- Ne skači, trudna si - rekao je Car.

Poznato je da su Anđela i Zvezdan mesecima unazad imali nezaštićene s*ksualne odnose, te nije isključena mogućnost da je zadrugarka zaista u drugom stanju. Anđela dosta vremena provodi sa Aleksandrom Nikolić i Carem i često im se poverava šta joj se dešava u vezi sa Zvezdanom, pa im je možda saopštila da je trudna, dok od ostalih zadrugara krije ovu informaciju.

Iako je Car ovo izgovorio bez smeha i zvučao je kao da stvarno želi da je upozori da nije pametno da naglo ustaje u drugom stanju, postoji mogućnost da se samo našalio sa Anđelom.

Ostaje nam da sačekamo da Anđela javno potvrdi ili demantuje ovu informaciju o trudnoći.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI