Image
 
Image

NE MOGU DA SE POMERIM, NIJE MI DOBRO! Ani pozlilo nakon što se Zvezdan vratio iz policije



Nakon što se vratio iz policijske stanice, Zvezdan je doleteo kod Ane, jer smatra da je ona glavni krivac, prilikom čega joj je i zapetio, dok su zadrugari pokušavali da ga smire.

Zvezdan Slavnić bio je priveden sinoć u policijsku stanicu zbog navodne tužbe njegove nevenčane supruge Ane Ćurčić. Izlazak iz "Zadruge" na sat vremena, Zvezdana Slavnića doveo je do tačke pucanja, a po povratku se obrušio na Anu Ćurčić kojoj je najpre prevrnuo krevet, a potom joj žestoko pripretio u pabu. Hajde dođi ovamo - urlao je Zvezdan na nju.

 

- Neću da dođem, na pamet mi ne pada - odbrusila mu je ona. - Hajde, pošto to hoćeš. Ja ću tebe da udarim iz sve snage i da me oteraš u zatvor - govorio je Slavnić dok se oblačio, spreman da napusti Belu kuću. - Ne znam šta se desilo - pravdala se Ana. Ostavi ženu, imaš još sto dana. Gde ćeš onda bez dinara? Na robiju? Možeš to sve drugačije rešiti, idi da popričaš - govrio je Miljan Vračević Zvezdanu.

 

- Naravno, tamo mi je i mesto - odgovorio je on, aludirajući na to da će ponovo završiti iza rešetaka. Za to vreme, dok su ostali bili uz Anu, ona je kukala. - Ne mogu da se pomerim, nije mi dobro - jaukala je Ana. Detaljnije možete pogledati u videu


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI