Image
 
Image

NAZVALA GA MALI PAĆOS, SAD DOŠLO DO ŠOK OBRTA! Vojaž molio Karleušu za oproštaj, ovim rečima je KUPIO DIVU ZA SVA VREMENAJelena Karleuša nastavila je da zakopava ratne sekire s kolegama koje su je svojevremeno iznervirale zbog svog ponašanja i stavova, te ih je u svom stilu žestoko potkačila na svom Instagramu.

Nakon što se pomirila sa Severinom Vučković, sada je na red došao i mladi reper Mihajlo Veruović Vojaž, koga je letos iskritikovala zbog toga što je umislio da je velika zvezda, pa ga je u svom otvorenom pismu nazvala "malim paćošem, koji ni ton u dupe ne može da ubode". Da su ove njene teške, ali poučne reči urodile plodom, moglo se zaključiti i po tome što je Vojaž prilikom njihovog susreta na jednoj modnoj reviji u Beogradu prišao Karleuši, izvinio joj se i zamolio za oproštaj.

Kako navodi naš izvor sa ovog događaja, oni su se sreli u bekstejdžu nakon modnog spektakla, na kome je svoj performans imala i JK, koja se na modnoj pisti pojavila iz ogromne cipele.

- Vojaž je nakon revije u bekstejdžu prišao Karleuši. Iako je u prvi mah JK bila u šoku da se usudio da joj priđe posle svega, on joj je u pomirljivom tonu objasnio da je bila u pravu za sve što mu je napisala i da su mu njene reči pomogle da razmisli o svemu, da se spusti na zemlju i vrati u normalu. Naglasio je da je on njen fan odavno i da je za njega ona mama srpskog šoubiza - kaže naš izvor.

Da je do pomirenja došlo, svedoče i sami Jelenini i Mihajlovi postupci, pa je tako nakon njihovog razgovora Vojaž odmah okačio na svoj Instagram stori Karleušin performans na modnoj pisti, a pevačica ga je nedugo posle toga i ripostovala na svom storiju.

Podsetimo, Karleuša letos nije birala reči o svojim kolegama koji su nastupali na jednom muzičkom festivalu u Beogradu, a posebno joj je bilo zasmetalo Vojaževo ponašanje.

- Posebno mi je zasmetao neki mali paćos koji je ladno izgovorio da jedva podnosi pritisak slave i da je postigao sve što se postići može, a ja ne znam ni kako se zove, ali sam čula da ton u dupe ne može da ubode! Neće ni mama znati kako se zove do Nove godine. Poštovanje publike, ludačko ulaganje i odricanje, zdrav razum i noge na zemlji - to je ono zbog čega se traje zauvek. Hvala na pažnji! - završila je tada Karleuša u svom stilu.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI