Image
 
Image

Nataša Bekvalac KAO OD MAJKE ROĐENA, a s njom pozirala i ova poznata pevačica! Serijom VRUĆIH fotki pomutile svima UM, a evo kakvu poruku ŠALJU!



Ostvarli joj se tinejdzerski snovi! Svi bruje o kontraverznim fotkama, a evo šta pevačica kaže o ovom iskustvu: Bilo je uzbudljivo držati Natašu za grudi!

Slike su delo fotografa Miloša Nadaždina, a predstavljene su javnosti na izložbi u okviru Evroprajda, koji se ove nedelje održava u srpskoj prestonici.

Pevačice Sara Jovanović "Sara Jo" i Nataša Bekvalac imale su jedno veoma zanimljivo snimanje, kada su obe pozirale gole ispred objektiva. Koleginice su na sebi imale samo zelenu boju, pa napravile seriju provokativnih fotografija o kojima svi pričaju.

"Zašto ponos je isto pitanje kao i Zašto spas. Zar ponos nije u osnovi svakog spasenja? Ponosna sam jer sam se spasila. A, kako sam se spasila? Eh, sad. To je već filozofija mog života. Moja filozofija života i spasenja leti na krilima ljubavi. A, šta je ljubav nego Bog? Nije kriva Eva, ni zmija, a ni Adam. Zmija uostalom nije žena. Zmija je prerušeni Lucifer koji je za sobom u greh povukao čoveka. Je li Adam čovek? A, Eva? Ko je poverovao zmiji, a ko je zbog tog lakoverstva najviše na Zemlji platio? Nego, šta je greh? Nabrajanje deset Božijih zapovesti? Možda je jedini greh negirati ljubav. Ipak je sve nas Bog, s ljubavlju, stvorio" - napisala je izmeđuostalog Bekvalčeva na Instagramu.

- Sve je lakše sa Natašom Bekvalac! (smeh) To je sad najčešće pitanje: "Da li vam je bilo neprijatno dok ste se slikale gole"... Na setu smo bile samo Nataša, Miloš Nadaždin i ja, pa nije bilo neprijatno - rekla je Sara Jo na početku.

Fotografije koje možete videti klikom OVDE predstavljene su javnosti na izložbi u okviru Evroprajda.

Photo Gallery


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI