Image
 
Image

NA OVU PRIČU STAVLJENA JE TAČKA! Mesi definitvno napušta PSŽ, trener Parižana sve otkrio: Prekosutra je njegov poslednji meč!



Trener Pari Sen Žermena Kristof Galtje rekao je danas da će fudbaler Lionel Mesi na kraju sezone napustiti klub.

Mesi će poslednju utakmicu za Pari Sen Žermen odigrati u subotu od 21 čas protiv Klermona.

"Prekosutra je njegova poslednja utakmica na Parku prinčeva. Usuđujem se da se nadam da će biti dočekan na najbolji način", rekao je Galtje, povodom zvižduka koje je jedan od najboljih fudbalera svih vremena dobio od pojedinih navijača.

Mesi je dve sezone igrao za Pari Sen Žermen i osvojio dve titule. Odigrao je 75 utakmica u svim takmičenjima, postigao je 32 gola i imao je 35 asistencije.

Govoreći o Mesijevom učinku, Galtje je rekao novinarima da su kritike bile neopravdane: "Mnogo se pričalo o Leu, mnogo ste analizirali".

Mesi je ove sezone postigao 20 golova i imao 21. asistenciju u svim takmičenjima.

"Imao sam privilegiju da vodim najboljeg igrača u istoriji fudbala. Neću pričati o njegovoj prvoj sezoni, morao je da se prilagodi, prvi put je napustio Barselonu. Ali ove godine je bio važan element, uvek dostupan, uvek prisutan na treninzima", naveo je trener.

Svetski mediji spekulišu da bi 35-godišnji Argentinac mogao da se vrati u Barselonu, ali i da pređe u Inter iz Majamija ili saudijski Al Hilal.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI