Image
 
Image

MUZICKI MENADZER SA NAJBOLJOM MUZICKOM PONUDOM NA BALKANURadovan Markovic poznatiji kao Rasa Menadzer ima resenje za sve koji zele da prave veselje, pa cak i za one najzahtevnije.

 

Saradjuje sa preko 80 bendova i veliki broj solo pevaca. Brojne nastupe je zakazivao je poznatim pevacima kao sto su: Sandra Afrika, Davor Badrov, Rada Manojlovic, Beca Fantastik, Andrija Aki Markovic, Ivan Gavrilovic i drugi.

 

Vlasnik je sajta www.najboljibendovi.com gde se mozete detaljnije informisati, a jednim pozivom resavate sve probleme vezane za muzicki deo vaseg slavlja.

 

Od nedavno saradjuje sa muzickom produkcijom WOOW Music, koja je zaduzena za izradu muzickih kompozicija, video materijala kao i marketingom i promovisanjem bendova i solo pevaca koji su 100% pod njegovim menadzmentom.

 

 

U kratkom razgovoru sa Rasom saznali smo, da njegov posao nije ni malo lak, da njegov telefon  bukvalno zvoni citav dan i da je po nekad njegov radni dan i po 20 sati.

Najdrazi pozivi su mu kada ga po zavrsetak slavlja pozovu slavljenici i zahvaljuju mu se sto je njihovo veselje proteklo fantasticno i da su muzicari bili na visini zadatka. Eeeee sad mi je srce puno, rekao bi Rasa.

Uvek se trudim da svi budu zadovoljni (sto nije bas uvek lako), i dok se bavim ovim poslom boricu se da to uvek tako bude.

 

O saradnji sa WOOW Music produkcijom ima samo reci hvale.

Ljudi ispostuju dogovoreno, lako je sa njima se dogovarati, trazimo zajednicka resenja za neke poslovne planove …. Jednostavno saradnja kakva se samo pozeleti moze, sto mozemo i cuti od pevaca koji izdaju za njihovu produkciju. Moje bendove jednostavno prosledim njima i siguran sam da ce posao biti odradjen kako treba - zadovoljno nam je rekao Rasa.

 

Bend koji je zainteresovan treba samo da me pozove. U slucaju da prihvatim bend, onda ja finansiram sve njihova projekte u skladu sa nasim dogovorom i radim na povecanju popularnosti i cene nastupa benda.

 

Na kraju zelim da pozdravim sve citaoce i da se zahvalim Vama sto ste mi dali prostora za ovo moje izlaganje - zakljucio je Rasa

 

 

 

Uskoro veliki intervju sa Rasom

Photo Gallery


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI