Image
 
Image

MOĆNE REČI NOVAKA ĐOKOVIĆA ODUŠEVIĆE SRBIJU! Nole ponosno potvrdio i OBRADOVAO NACIJU: Jedva čekam, samo da budem zdrav!U nedelju će igrati finale Vimbldona, iza njega su dve naporne nedelje na grend slemu, ali Novak Đoković u takvim okolnostima razmišlja o igranju za reprezentaciju Srbije.

Kada se uzmu obzir period karijere srpskog tenisera i termin Dejvis kupa, potpuno racionalno bi delovala odluka da Novak odluči da odmori.

Međutim...

Obradovao je Đoković srpske medije izjavom da su mu nastupi za reprezentaciju najvažniji pored onih na Grend slemovima.

Upitan je potom: Da li to znači da će Novak nastupati za Srbiju u septembru u Dejvis Kup takmičenju?

“Da, potvrđujem da ću igrati za reprezentaciju ove godine – i tome se veoma radujem. Nisam igrao prošle godine – i bilo mi je krivo zbog toga jer sam se nadao da će momci uspeti da prođu grupu u Valensiji, posle čega bih im se pridružio u Malagi,” objašnjava Novak.

“Taj format je ustaljen već nekoliko godina, a prošle godine smo se našli u baš teškoj grupi. Nadam se da ću biti zdrav i da ću biti na raspolaganju. Jeste da je raspored nezgodan, da se igra nedelju dana posle finala Ju Es opena, ali rekao sam selektoru Viktoru da može da računa na mene. Eto, jedva čekam…”, prenosi nam najbolji srpski i svetski teniser.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI