Image
 
Image

MILICA PAVLOVIĆ UŽIVA U LUKS HOTELU U DUBAIJU: Za jednu noć ISKEŠIRALA 1.000 €, BAZEN na 77 spratu, od raskoši BOLI GLAVA!Pevačica Milica Pavlović održaće koncert u Dubaiju, gde boravi već nekoliko dana, a smeštena u jednom od najluksuznijih hotela na svetu.

Milica je smeštena u čuvenoj Duabi Marini, a gde noćenje košta paprenih 1.000 evra.

Pavlovićeva je za samo četiri dana koliko će provesti u Dubaiju, što zbog koncerta, što zbog odmora za smeštaj samo iskeširala više od 4.000 evra.

Uzimajući u obzira da nije žalila para, te da je sebi prišutila potpuni luskuz, Milica je za dodatne detalje, odnosno pun pansion doplatila još 1.000 evra, što znači da je za samo četiri dana "pukla" samo 5.000 evra na smeštaj u Emiratima.

 Pavlovićeva je tokom leta, za dva i po meseca, imala više od 70 nastupa, a taj tempo se nastavio i od oktobra, te će, trenutke u Dubaiju iskoristiti i za odmor i uživanje sa prijateljima.

 

 

Inače, luksuzni hotel se sastoji od dve kule od 77 spratova povezane nebeskim mostom i poseduje prelivni bazen na krovu, koji se nalazi skoro 294 metra iznad mora i nudi neverovatnu panoramu na najluksuzniji deo Dubaija.

 

 

Ono što je posebno zanimljivo u hotelu u kojem je odsela Milica gostovale su mnoge svetske face kao što su Riki Martin i mnogi drugi...


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI