Image
 
Image

MARIJA ŠERIFOVIĆ I JOVANA PAJIĆ POSETILE GRAD VEČNE LJUBAVI! Bliske prijateljice uživale u najpoznatijem autlet centru u Italiji



Marija Šerifović odvela je svoju blisku prijateljicu Jovanu Pajić u Grad večne ljubavi, i to u šoping. Njih dve su posetile poznati autlet centar u blizini Verone u Italiji, gde su pazarile skupocene krpice.

U prilog tome svedoče fotografije koje je napravio Kurirov reporter. On je pevačice pratio u stopu i s lica mesta prenosi utiske.

- Marija je bila svojim džipom. Parkirale su se i krenule u obilazak radnji. Ulazile su uglavnom u objekte poznatih brendova. Jovana je isprobavala krpice koje Šerifovićevu i ne zanimaju, ali joj je i te kako pomagala u odabiru garderobe, obuće i tašnica. Marija je uglavnom snosila troškove, čak je i kese nosila. Trudile su se da prođu neopaženo i da ne skreću pažnju na sebe. U šoping centar su stigle posle podne, a napustile su ga nešto posle devetnaest časova - završava naš izvor.

Inače, njih dve su postale bliske prijateljice pre nekoliko godina. Od tada svako slobodno vreme provode zajedno, idu na druženja, zabave, pa i putovanja. Fotografije, snimke i aktivnosti objavljivale su na društvenim mrežama. Pobednica Evrosonga je čak na svojoj rođendanskoj zabavi okupila najuži krug ljudi, a među njima je bila i Pajićeva.

Nakon što su mediji počeli da izveštavaju o njihovom učestalom druženju, njih dve su prestale da na društvenim mrežama objavljuju fotografije s putovanja. Marija je sa ovog puta u Italiju postavila samo fotografiju kako šopinguje, ali nije označila Jovanu da su bile zajedno, što je doskoro uredno radila.

Interesantno je i to da je Marija na svom koncertu u martu pomenula Jovanin razvod od Saše Tropika, s obzirom na to da se spekulisalo da je upravo ona kriva za njihov rastanak.

- Hej, šta se promenilo u prvom redu? Jedan, dva razvoda. Za neke sam zaslužna ja - kazala je Marija tada u svom stilu. Ni jedna ni druga do sada nisu želele javno da govore o svom prijateljstvu.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI