Image
 
Image

"MAJMUNE LAŽLJIVI, TI UBIJAŠ DECU!" Zorica Marković i Jelena Golubović ponovo U KLINČU, rusvaj u Beloj kući! (VIDEO)U toku jeankete u Beloj kući, zadrugari su imali prilike da glasaju za najvećeg manipulatora u "Zadruzi".

Naredni koji je glasao bio je Marko Marković:- Za mene je to Ivan Dragić koji je izmanipulisao Milom Kunis(Aleksandrom Momčilović) nakon preljube - rekao je Marko

 

- Boža jeste manipulator, on ima tu facu, a tu su Tamaris i Adam, Miljana je tu isto, ona manipuliše sa Božom, ali on je broj jedan - rekla je Dijana OG. - Zola je za mene manipulator - rekla je Ana.- Ima ovde dosta njih. Miljana, Zorica koja konstantno ogovara sve - dodala je Jelena Golubović.

 

- Šta ja radim, majmune lažljivi. Ubijaš decu - vikala je Zorica Marković. - Ja sam žensko ne mogu da budem majmun, tebe boli jer sam ja pobedica - rekla je Jelena. - Sja*i sa mene, da ti se ne nakačim na ja pa da vidiš ko sam i šta sam - rekla je Zorica.

 

- Udar na mene, je urad na vojnika, policajca, sudiju. Moja reč je merodavna kao sudijina. Meni je Ivan Marinković manipulator. - Ivan je manipulator, ja sam htela razgovor a on je pogrešno shvatio, za mene je Danijel - rekla je Sofija.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI