Image
 
Image

MADONIN BRAT UMRO U 66. GODINI! Godinama živeo na ulici i borio se sa ALKOHOLIZMOM: Išao na odvikavanje, pa izgubio bitku sa rakom



Madonin najstariji brat Entoni Čikone umro je 66. godini piše Deji mejl i navodi da su on i sestra slavne pevačice godinama živeli na ulicama Mičigena boreći se s alkoholizmom.

Suprug Madonine sestre Melani Čikone muzičar Džo Henri objavio je juče na Instagramu sledeće saopštenje: - Moj šurak Entoni Džerard Čikone umro je prošle večeri. Poznajem ga od svoje 15. godine, od proleća naših života u Mičigenu je toliko godina prošlo. Džo Henri je napomenuo da je veoma voleo Entonija kao i da ga je bolje razumeo od svih, više nego što je i sam ponekad želeo da prizna, piše extratv.com.

 

Naglasio je da je Entoni sada sa svojom majkom koja je 1963. u 33. godini izgubila bitku sa rakom. Entoni se dugo borio s alkoholizmom, što je javno dokumentovano kada je pre više od 10 godina objavljeno da je godinama živio ispod mosta u Mičigenu i da je njegova porodica prestala da mu pomaže. "Dejli mejl" je 2017. pisao da je Entoni uspešno završio određenu vrstu programa odvikavanja i vratio se kući porodici.

 

Madonin brat je dolazio u sukob sa zakonom, pa je 2013. zadobio povrede nakon što se opirao hapšenju u javnom toaletu kada je i zabeležena ova fotografija. Entoni Čikone je javno optuživao sestru Madonu i ostale članove porodice da su ga napustili. Pevačica mu se navodno obraćala na razne načine i platila njegov boravak na rehabilitaciji u Teksasu.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI