Image
 
Image

KRIO ISTINU OD ŽENE! Dovela ga u bolnicu zbog BOLA U STOMAKU, a lekari su u njegovim crevima pronašli OVAJ PREDMETIranac, kog je supruga dovela u bolnicu, krio je tajnu koja ga je umalo koštala života. Kako se navodi, žena je bila zabrinuta jer je njen suprug danima imao zatvor i bol u stomaku, a potom je izgubio i apetit.

Tada je rešila da ga odvede u bolnicu, gde su lekari opisali da su mu iz rektuma izvadili ogroman strani predmet koji je unutra bio tri dana. Iako muškarac nije bio bolestan, doktori su nakon skeniranja otkrili da je reč o flašici vode, veličine 250 ml, koja je zaglavljena u karlici.

Dno se zaglavilo u rektumu i čak je ušlo u debelo crevo, dok je vrh flaše bio oko 10 mm od otvora anusa.

"Zbog sramote i straha od svoje žene, nije spomenuo ovaj predmet i kasno je došao u bolnicu", rekli su lekari.

Na svu sreću, flaša nije probola crevo, a pacijent je imao operaciju koju su obavili hirurzi. Proveo je nekoliko dana u bolnici i kada su doktori ustanovili da ne postoji unutrašnje oštećenje, pušten je kući. Upućen je na psihijatrijsku kliniku pošto je zabeleženo da ima depresiju.

Inače, stručnjaci kažu da se u većini slučajeva strani predmeti ubacuju u anus radi se*sualnog zadovoljstva. Obično su glatki, zaobljeni ili u obliku jajeta, kako bi se lakše uklonili, ali da su se već susretali sa slučajevima u kojima su ljudi ubacivali "različite instrumente, uključujući sijalice, boce, palice, limenke".

Najčešće se pominju "plastične ili staklene flaše, krastavci, drveni ili gumeni predmeti". U slučajevima stranih predmeta koji se moraju hirurški ukloniti, više od dve trećine pacijenata su muškarci između 30 i 40 godina. "Pacijenti mogu da se žale na simptome kao što su bol u stomaku, rektalno krvarenje, zatvor. Odlaganje lečenja, najčešće zbog stida, komplikuje već opasnu situaciju", rekli su lekari.

 


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI