Image
 
Image

Komšinica Anđele Đuričić se uključila u program, pa je ponizila: "Osramotila nas je, može otac da joj bude!"- Što se naše Crnogorke tiče to joj je najgori potez koji je uradila sebi i svojoj porodici - rekla je ona Starleta Anđela Đuričić gostovala je u esmisiji "Narod pita" međutim, našla se u veoma nezavidnoj situaciji.

Naime, jedna gledateljka žestoko je oplela po njojubog njene veze sa Zvezdanom. - Što se naše Crnogorke tiče to joj je najgori potez koji je uradila sebi i svojoj porodici. Zvezdan ni po čemu nije momak koji bi joj odgovarao.

 

On bi joj otac mogao biti. Njena porodica se zaključavala, iz kuće nisu izlazili. Pomirila se sa njim, a u sve se klela da ga pogledati neće. Ja sam duplo od nje starija, a ne bih mogla da uradim roditeljima ne bih uradila - istakla je gledateljka. - Sva hajka je na njoj bila, za sve je bila kriva. Šta je Zorica sa Anom u toaletu radila sve.

 

Zorica ju je svakako nazivala. Ono što je uradila je stvarno bilo ružno. Od Zvezdana nikad zaštitu dobila nije već je ona u njihovo ime stalno iznosila činjenice i branila se - rekla je gledateljka. - Na kraju je ipak ostala sa njim, kako to komentarišete? - pitala je Ivana Šopić.

 

- Kao jako, jako loš potez. Ana joj je stalno ponavljala da mu bespogovorno veruje. Sa njim nikakve perspektive nema, ne znam šta je kod njega moglo da je privuče. Sve što je uradila bilo je na njenu štetu i štetu porodice. Svi u Crnoj Gori kažu da je obrukala sve koje je poznavala. - rekla je ona.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI