Image
 
Image

"KOD TEBE JE SVE LAŽNO" Bukti rat Janjuša i Ane Ćurčić, ona mu žestoko odbrusila: Ja sam ovde zbog sebe!Marko Janjušević Janjuš i Ana Ćurčić ušli su u konflikt i sukob mišljenja oko njenog rijaliti učešća a Janjuš je istakao da smatra da Ana u mnogim situacijama nije iskrena.

- Jeste tako, ne želim da ćutim. Nije mi prirodno to što govori Ana. Ne znam kako može da bude dobra sa Majom, koja se vrzmala oko Janjuša, to je i sam Janjuš rekao - kazala je Anđela.

- Ana se folira. Nije iskrena. Ako je Ana ovo što ona sad prezentuje, onda je ista kao svi mi ovde. Zabada sa strane. Ana, mislim da imaš pravo da nikom ništa ne kažeš, ali ne misliš onako kako što govoriš. Želi da bude fina prema svakom - rekao je Janjuš.

- Da li imam dobro mišljenje o nekom i da li mi nešto smeta su dve različite stvari. Ja nemam loše mišljenje o njoj - kazala je Ana.

- Ne misliš dobro o Zorici. Ti si jedan urban tip žene, a praviš se da te ljudi ovde zanimaju. Kod tebe je sve lažno. Niko te ovde ne zanima, 97% nije tvoja interesna sfera, a družiš se sa njima. Ne mogu da lažem, kad mislim ovako - rekao je Janjuš.

- Za Maju mislim da je slatka i dobar čovek. To što je tebi uradila, mene ne zanima. Dobar je čovek, čak je i bolja nego mnogi ovde. Ja sam ovde zbog sebe. Budite svi protiv mene. Meni je važno da me Zorica voli, ništa dalje od toga. Kako ja treba da se postavim, a da vam dokažem da sam bitna sama sebi ovde? - rekla je Ana.


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI