Image
 
Image

Kiki Brodjanac osvaja narodnu scenu novim singlom "Spojio nas Bog"!Ova šarmantna pevačica sa vrhunskim pevačkim sposobnostima predstavlja svoj novi singl "Spojio nas Bog", pravi narodnjak koji će sigurno osvojiti srca publike.

 

Kiki Brodjanac nije sama na ovom projektu; iza nje stoji tim vrhunskih muzičara i profesionalaca. Kompozitor i aranžer pesme je Milos Markas, dok je tekst napisao iskusni Rade Timotijevic. Muzika je izvedena od strane izuzetnih muzičara: na harmonici Sasa Mihajlovic, violine i tamburaska kontra odsvirao je Milos Markas, bas prim je u rukama Zorana Jankovica, dok je za klavirom Nebojsa Pandurevic. Prateće vokale je pevao Igor Jotic. Mix i master su delo Milosa Markasa, realizovani u Studiju Markas.

 

Ovaj tim je uspeo da kreira pesmu koja nosi autentičan zvuk narodne muzike, kombinujući tradicionalne elemente sa modernim aranžmanima. Singl "Spojio nas Bog" odiše emotivnošću i snagom, baš kao i sama Kiki, koja svojim glasom i harizmom ostavlja nezaboravan utisak.

 

Poseban doprinos vizuelnom identitetu pesme dao je Nikola Dzoni Radojkovic, koji je režirao video spot za ovaj singl. Spot je savršeno dočarao emocije i atmosferu pesme, dodatno ističući Kikiinu energiju i interpretaciju.

 

Ne propustite da poslušate novi hit Kiki Brodjanac "Spojio nas Bog" na našem radiju i uživate u zvucima prave narodne muzike!Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI