Image
 
Image

Jovana Marković Oduševljava Obradom Hit Pesme Goce Bozinovske - 'Neodoljivo', u Saradnji sa Cover Produkcijom Woow MusicDragi slušaoci Pink Radija, danas ćemo vas upoznati s talentovanom i mladom pevačicom, Jovanom Marković, koja je nedavno izdala svoju obradu hita Goce Bozinovske pod naslovom "Neodoljivo".

Ova preslatka devojka nije samo donela novi život ovoj pesmi, već je i osvojila srca publike svojim izuzetnim vokalom i ambicioznošću, a posebno treba istaći da je obradu pesme radila u saradnji sa renomiranom cover produkcijom Woow Music.

 

Jovana Marković, mlada umetnica koja obećava, nije se plašila preuzeti izazov i dati svoj lični pečat pesmi koju mnogi pamte kao jedan od najlepših ljubavnih hitova. Njena interpretacija "Neodoljivo" donosi savremen pristup, prožet emotivnim tonovima i bogatim zvukom koji istovremeno poštuje original, ali i unosi novu svežinu zahvaljujući stručnosti i kreativnosti Woow Music produkcije.

 

Ova ambiciozna pevačica već je stekla pažnju publike svojim izuzetnim pevačkim sposobnostima, a saradnja sa Woow Music dodatno naglašava profesionalnost i visok kvalitet njene muzike.

 

Fanovi su već počeli deliti svoje oduševljenje na društvenim mrežama, hvaleći Jovanu Marković za hrabrost i veštinu koju je pokazala u obradi ovog klasika uz podršku Woow Music produkcije. Dok čekamo naredne korake ove mlade pevačice, jedno je sigurno - Jovana Marković je osoba koju treba imati na radaru.

 

Ostanite uz Pink Radio jer ćemo vam doneti sve najnovije informacije o Jovani Marković, njenom usponu i saradnji sa Woow Music produkcijom.

Pogledajte spot za pesmu ovde:


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI