Image
 
Image

JOVANA JEREMIĆ PONOVO ŠOKIRA! Ovako barata sa PRASEĆOM glavom i svinjama, a evo šta je čini posebnom: Prvo pojedem jezik...



Popularna voditeljka priznaje da kao ćerka kafedžije zna da pripremi praseće pečenje i istranžira svinju. U razgovoru za domaće medije Jovana Jeremić navodi da rado jede praseći jezik i mozak i da joj to u jednom segmentu njene ličnosti čini posebnom.

Za sebe kaže da je inteligentna i da brzo kapira, između ostalog, i zato što obožava da jede pečenu praseću glavu, a da je odličan govornik zato što je praseći jezik za nju omiljena poslastica još odmalena. Poznata po britkom jeziku, na metaforičan način ponovo je potkačila sve one koji ne razumeju njen lik i delo, ali i otkrila nepoznate detalje iz svog detinjstva.

- Obožavam pečenu praseću glavu, moji zemljaci taj specijalitet zovu glavudžica! Najviše volim da jedem jezik i mozak i zato sam retorički nenadje*iva i uvek bistrog uma. Prvo pojedem jezik, volim da je malo žilaviji, a ne sparušen... Do jezika dođem tako što rukama raščerečim vilicu! Posle uzmem nož, isečem kost lobanje i pojedem mozak. Obožavam i obraze jer u njima ima dosta mesa. I baš zato sam danas ovo što jesam. Majka mi je davala prasetinu i pre nego što sam napunila godinu dana. Prvo mi je davala jezik, koji mi se jako dopao. Inače ne jedem praseće pečenje, samo glavu...

Jeremićeva je objasnila da bi i sama mogla da pripremi prase i da ga ispeče.

- Ćerka sam kafedžije i sasvim je normalno da znam da pripremim prase, umem da istranžiram i celu svinju. Jedino što nikad nisam zaklala životinju, jer sam veoma emotivna. Za taj deo posla smo uvek zvali pokojnog komšiju Duleta, koji je klao životinje po celoj Ibarskoj magistrali i za to je bio dobro plaćen.

Na pitanje kako bi reagovala kada bi joj udvarač poklonio pečenu praseću glavu Jovana kaže:

- Pored mog omiljenog specijaliteta, mora da mi pokloni i 'roleks' od 37.000 evra. Ili automobil! To su statusni simboli koje nemam. Stanovi mi ne trebaju, kupila sam dva. Moj budući momak mora da bude moćan. Ali nikako političar, samo biznismen. Jedna žena, navodno vidovita, mojoj je majci odavno rekla da će mi drugi suprug biti više u avionu nego na zemlji. Biće vladar, ali ne u političkom smislu. Samo takvog i želim!


Prijatelji sajta


Tags

POVEZANE VESTI